Wijsheidsbrigade stichting viv

Inhoudelijk meepraten over maatschappelijke problemen?

Dat de ervaring en de wijsheid van de ouderen van groot belang kunnen zijn is Stichting ViV bekend.
Stichting ViV is dan ook van mening dat ouderen waardevol zijn voor onze maatschappij.

Met name de groep van 65jaar en ouder heeft bijzonder veel levenservaring.
Levenservaring welke ingezet kan worden bij het vinden van creatieve oplossingen voor een aantal maatschappelijke problemen.
Maar ook hun werkervaring kan bijdragen aan de doelstellingen van stichting ViV

Het zou dan ook fijn zijn dat deze ouderen hun ervaringen en wijsheid met ons willen delen.

Wijsheidsbrigade

Als lid van onze wijsheidsbrigade praat u mee over allerlei onderwerpen die in onze maatschappij aan de orde zijn en dat kan van alles zijn.
Samen met u zetten wij in  op met thema’s als jeugd en educatie, participeren, wonen en leven en veiligheid waarbij wij juist de kwetsbare mensen in onze samenleving een steuntje in de rug willen geven.
Uw frisse blik is van grote meerwaarde.

Stichting ViV ontvangt u graag of komt naar u toe !

Stichting ViV nodigt u van tijd tot tijd uit om aan te schuiven om te praten over de diverse onderwerpen.
Wanneer vervoer een probleem is komen wij u gewoon halen.

Indien zelf komen of het halen voor u niet haalbaar is, komen wij ook graag naar u toe.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten en eerst kennis maken met stichting ViV?
Ook dan komen wij graag bij u langs. U kunt ook mailen met Janet.