Simone Woudberg

Mijn naam is Simone Woudberg, 42 jaar en woonachtig in de omgeving van Steenwijk. Ik heb mij als lid van de adviesbrigade bij de Stichting VIV aangemeld, omdat ik haar doelstellingen een warm hart toedraag en ik vanuit mijn expertise hieraan een bijdrage wil leveren.

Gedurende zeventien jaar ben ik als deurwaarder werkzaam geweest. Ik heb derhalve kennis van de wetgeving, jurisprudentie en werkprocessen binnen deze branche. Circa drie jaren geleden heb ik, na de opleidingen daartoe te hebben afgerond, de overstap naar de functie van professioneel (beschermings)bewindvoerder, mentor en curator gemaakt. Tevens heb ik in 2015 mijn opleiding tot schuldhulpverlener met goed gevolg afgerond. Vanuit mijn functie van professioneel bewindvoerder, mentor en curator bij Bureau De Vegt te Wolvega heb ik dagelijks contact met cliƫnten, hulpverleningsinstanties, gemeenten en overige betrokken partijen. Kennis van de sociale kaart is bij de uitoefening van mijn functie derhalve een vereiste.

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in als lid van de Adviesbrigade van de Stichting VIV.