Miranda Bosman

Ik heb mij aangesloten bij de Adviesbrigade omdat ik achter de visie en missie van Stichting VIV sta en hun initiatieven van harte ondersteun. Voor mij is het belangrijk dat er vanuit aandacht wordt gewerkt, dit is ook wat ik wil neerzetten in mijn werk als (re-integratie) coach. Vanuit luisteren, doorvragen en een samenwerking aan te gaan kan iemand stap voor stap verder komen. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de re-integratiebranche en kan dus zeggen dat ik ruime werkervaring heb binnen dit werkveld. Ik beschik over een netwerk, kennis van regel- en wetgeving en durf onbekende wegen in te slaan.

Voor Stichting VIV wil ik graag bovenstaand inzetten en samen met de andere leden van de adviesbrigade een bijdrage kunnen leveren aan de mooie plannen van VIV!