Martine Koekebakker

Beste betrokkenen en belangstellenden van stichting ViV,

Mij is gevraagd een stukje over mijzelf te schrijven om mij aan u voor te stellen omdat ik per september jl. toegetreden ben tot de Adviesraad van de stichting.

Afgelopen september heeft Janet Cuber mij gevraagd voor dit adviesorgaan en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik vind stichting ViV een prachtig initiatief met mooie doelstellingen en daar wil ik graag aan bijdragen wanneer er een vraag of situatie is die om mijn expertise vraagt.

Mijn naam is Martine Koekebakker, geboren en getogen in het mooie Steenwijk. Ik ben moeder van twee puberende dochters en samen met mijn partner ondernemer op het gebied van begeleiding in verander- en transitieprocessen (Change Support Nu).

Ik heb van oorsprong een achtergrond in HRM, Werving&Selectie en reĆÆntegratiecoaching. Mijn ervaring in het opbouwen van teams en organisaties maken dat ik niet snel een oordeel maar wel een visie heb. Open en helder communiceren is voor mij essentieel om transparant doelen te bereiken. Door mijn ruime werk- en levenservaring heb ik een goede mensenkennis maar weet ik ook wat er voor mij werkelijk toe doet en wat ik wil betekenen voor anderen. Stichting ViV sluit daar heel mooi op aan. Doordat de stichting zich in wil zetten voor de samenleving met inspirerende projecten en hiermee verbindingen tot stand wil brengen, wordt er een positieve flow gecreĆ«erd waar ik graag een (klein) onderdeel van uit wil maken!