KOM IN ACTIE VOOR HET WEGLOOPHUIS

Help mee het Wegloophuis te realiseren

Start zelf een leuke actie

organiseer een pickniks voor het wegloophuis

We geven je graag wat inspiratie:

• Sporttoernooi met amateurs en professionals ( wat een uitdaging!)
  • Creëer een speciale groep voor de avondvierdaagse: de groep doneert een bedrag om mee te kunnen lopen.
  • Ga een nacht buiten slapen en vraag deelnemers een bedrag daarvoor.
  • Organiseer een pickniks: Op een kleedje in het park met niks. Voor € 50,00 krijgen de deelnemers wél een pakketje met een hapje en drankje.
  • Veil schilderijen of andere kunst ( of kitsch)

Kom in actie op school

Vera is een programma van stichting viv waarbij vrouwen met gewelddadige en of traumatische ervaring een coach krijgen toegewezen. EEn programma van stichting viv

Maak een spreekbeurt over dak- en thuisloze kinderen. Nodig ons uit om daarbij aanwezig te zijn of vraag een dakloze om iets te vertellen.
Op deze manier kun je duidelijk maken wat het belang is van een Wegloophuis voor jongeren.

Een tweede idee is om posters op te hangen in je school; wij leveren die graag voor je.

Je kunt van de gelegenheid gebruik maken om een inzamelingsactie te houden bij de leerkrachten.

Plaats ons spaarpotje op een door jou gekozen plek

steun-het-wegloophuis-spaarpotje

Binnenkort hebben wij onze eigen spaarpotjes.
Ga jij naar een activiteit en wil je één van onze potjes mee om geld in te kunnen zamelen?
Vraag er dan één aan bij Janet

Voordelig schenken

voordelig schenken aan het wegloophuis

Schenken aan het Wegloophuis  kan door middel van een n éénmalige schenking  of een periodieke schenking.
Beide zijn voor de inkomstenbelasting aftrekbaar omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn.

Zo kun je tot 52% van jouw donatie terugkrijgen van de belastingdienst.

Doneren in natura

rommelmarkt wegloophuis

Kleding, huid- en haarverzorgingsproducten, voeding, dekens, stoelen, schrijfgerei, spelletjes..
Wat een mens al niet in huis heeft.
Ben je toe aan de grote opruimactie en weet je niet waar je met je spullen heen moet?
Wellicht heeft het Wegloophuis ruimte en behoefte aan wat extra spullen voor de weglopers.

Word partner

adopteer een kamer in het wegloophuis

Ook bedrijven nodigen wij van harte uit om zich te binden aan het Wegloophuis.
Met een donatie ( structureel of incidenteel) helpt u om het Wegloophuis te realiseren.

Zo kunt u bijvoorbeeld een 'eigen' kamer krijgen in het Wegloophuis. De kamer wordt vernoemd naar uw bedrijf, compleet met een deur-groot logo, vermelding op de wall of fame of iets anders naar uw keuze.
Alles is mogelijk!

Wij hebben daarnaast een prachtige sponsorpropositie klaar liggen; wanneer u interesse heeft sturen wij u die graag toe.